Over teambuilding Mechelen

teambuilding Mechelen

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitstap in Mechelen er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitstap.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitstap of teambuilding in Mechelen.

Bedrijfsuitstappen in andere steden

Naast de uitstappen in Mechelen verzorgen wij ook in andere steden in België onze uitstappen zoals Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Luik. Ook voor uitstappen in Nederland en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Mechelen

Vaak is een bedrijfsuitstap organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een uitstap in Mechelen reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitstap goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.